• customers
  • customers
  • customers
  • customers

KENE PILIH US?

Kekuwatan pabrik

Perusahaan iki duwe 5 taun pengalaman produksi lan dadi produsen, pedagang pangembangan, produksi lan instalasi.

Penjualan ekstensif

Produk didol menyang Amerika Serikat, Thailand, Italia, Malaysia, Austria lan negara liya.

Layanan apik

Kita ngrungokake para pelanggan babagan kebutuhan lan menehi saran solusi jubin sing cocog.

  • Lantai lantai adol panas

    Lantai lantai adol panas

  • Lantai Produk Anyar

    Lantai Produk Anyar

  • Lantai olahraga jero ruangan

    Lantai olahraga jero ruangan

  • Lantai Lantai

    Lantai Lantai

  • Jogan ruangan

    Jogan ruangan

Babagan awake dhewe

Baoding Hansheng Tongchuang Trading Co, Ltd, kanthi merek sing kadaptar â € œSinoCourtsâ € - Ditetepake taun 2014, minangka pabrikan lan pedagang khusus ing riset, pangembangan lan produksi, instalasi lantai olahraga pvc njero ruangan lan ruangan, saling jogan , jubin vinil komersial, tikel karet. Sing digunakake kanggo kabeh jinis lapangan olahraga, kayata badminton / tenis / bola voli / futsal / lapangan basket, Dewan Olahraga Komprehensif, ruangan fitness Gym, lan lapangan komersial, kaya blanja, gedung kantor, rumah sakit, sekolah, bengkel, lsp. .
Maca liyane

Produk Unggulan

Kabar paling anyar